seminaries vacatures +32 3 500 23 30

 
 
 

missie en filosofie


Als onafhankelijk fiscaal advieskantoor optimaliseren wij uw fiscale situatie, zowel privé als professioneel.

Een heel bewuste focus op de zuivere fiscale dienstverlening zorgt ervoor dat u steeds advies van topkwaliteit mag verwachten. Kwalitatief advies primeert. Om dat te bereiken is specialisatie noodzakelijk.
Wij zijn een onafhankelijke speler op de markt. Dit onafhankelijk statuut geeft ons de mogelijkheid om ongebonden met andere adviseurs te kunnen samenwerken, zoals o.a. met uw gebruikelijke boekhouder, accountant, bedrijfsrevisor en/of advocaat.


In al onze adviezen streven wij naar duidelijke, pragmatische en doortastende oplossingen.
Daarbij is een juridisch en technisch sterk onderbouwde boodschap onmisbaar.
Wij gaan echter verder en vertalen onze adviezen steeds in mensentaal en zien toe op de praktische uitwerking en implementatie ervan.


In het fiscaal advieskantoor vindt u een vertrouwenspersoon, iemand op wie u kan rekenen dat uw fiscale zaken correct worden afgehandeld. Daarnaast hebt u een partner aan uw zijde die op proactieve wijze opportuniteiten aanreikt, door uw dossier op systematische wijze te screenen.

Deze waarden maken het fiscaal advieskantoor tot een sterk geapprecieerde fiscale partner voor elke belastingplichtige en zijn/haar adviseurs!

 

tarieven


concurrentiële tarieven voor kwalitatief advies

Net zoals in onze adviesverlening dragen wij duidelijkheid en transparantie hoog in het vaandel. Bovendien streven wij naar een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding.

Voor elke opdracht bezorgen wij u graag een inschatting van onze erelonen.
De erelonen zijn afhankelijk van de complexiteit, de hoogdringendheid, de belangrijkheid, de inschakeling van externe en/of buitenlandse specialisten en eventueel van het behaalde resultaat.

Bij elke ereloonnota ontvangt u een gedetailleerd overzicht van de gepresteerde werkzaamheden.

Gezien wij een erkende adviesverlener zijn, komen heel wat van onze werkzaamheden in aanmerking voor subsidiëring via de kmo-portefeuille.
De voorwaarden kan u nagaan via: www.kmo-portefeuille.be of door ons te contacteren.