seminaries vacatures +32 3 500 23 30

 
 

het fiscaal advieskantoor als externe partner


Boekhouders en accountants worden meer dan ooit geconfronteerd met een sterk en snel wijzigende regelgeving. De belastingwetgeving en haar interpretaties worden complexer en specialisatie dringt zich op. Steeds meer beroepsbeoefenaars gaan actief op zoek naar oplossingen om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen van hun cliënten. Cliënten verwachten immers steeds vaker, naast de wettelijke verplichtingen, een expliciete toegevoegde waarde.

Voor alle belastinggerelateerde zaken is het fiscaal advieskantoor uw geschikte partner. De bewuste fiscale focus en specialisatie van ons kantoor betekent een absolute meerwaarde voor de cijferberoeper en zijn/haar cliënt.

Door “op afroep” beroep te kunnen doen op ons, is elke cijferberoeper (ongeacht de grootte van het kantoor) in staat om te kunnen genieten van een “inhouse-team” van belastingspecialisten.

Wij genieten reeds het vertrouwen van heel wat cijferberoepers (accountants, boekhouders en bedrijfsrevisoren). Zowel kleine als (middel)grote kantoren doen graag beroep op onze expertise.

Deze samenwerking kan diverse vormen aannemen, gaande van backoffice ondersteuning (ad hoc vragen) tot het intensief samen uitwerken van fiscale structuren voor cliënten.

Onze hoogstaande kwaliteit van werken, met een permanente aandacht voor praktische werkbaarheid, onze onafhankelijkheid en onze concurrentiële tarieven maken van ons de geschikte strategische en fiscale bondgenoot.


U kan ook op ons een beroep doen om een inhouse-training te organiseren voor u en uw medewerkers. Zo zijn uw medewerkers steeds up-to-date! Uiteraard tellen onze opleidingen mee in het kader van de permanente vorming.Contacteer ons vrijblijvend om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.